expand menu button
Zondag open

voor ieder budget een Rolluik te koop

hoge kwaliteit Rolluiken tegen de beste prijs

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Rolluik

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een Rolluik te koop is. Een elektrisch rolluik behoord uiteraard tot de mogelijkheden. Met een goede motor in het rolluik is hij makkelijk bediendbaar d.m.v. een knop of een afstandsbediending.

Wij verkopen hoge kwaliteit Rolluiken tegen de beste prijs!

Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

  1. De Select rolluiken worden gekenmerkt door de strakke afgeschuinde behuizing. De Select is leverbaar in een groot aantal kleuren zodat u dit topkwaliteit rolluik kunt aanpassen aan uw eigen woonsituatie.
  2. Voor liefhebbers van ronde vormen heeft Sunpoint de fraai vormgegeven Balance Serie. Net als de Select zijn de Balance rolluiken leverbaar in vele verschillende kleuren.
  3. De absolute topper in het rolluikenassortiment van Sunpoint is de XT. Dit luxe rolluik wordt gekenmerkt door de zeer robuuste extrusie behuizing. De XT is leverbaar in een strakke Select uitvoering met afgeschuinde kast en in de moderne ronde Balance uitvoering.  
Meer Rolluiken op www.zonneschermhaarlem.nl/rolluiken/

Informatie aanvragen over: Rolluik

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.