expand menu button
Zondag open

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk

Geweldig dat deze klant de moeite neemt om ons, naar twee jaar, een hart onder de riem te steken, door een mail te sturen dat zij nog steeds heel blij is met de kwaliteit van de aan haar geleverde Rolgordijnen.

Beste mevrouw Mosseveld, u heeft geen idee hoe leuk dit gevonden wordt door onze medewerkers. Het zijn bijzondere tijden op tal van vlak en juist dan is zo’n opbeurend bericht een geweldige opsteker.
Hartelijk bedankt voor deze leuke geste, we gaan u met een bloemetje verassen.
Namens het hele team van de Huiscomponist ®

"Beste mensen we hebben ons rolgordijn nu 2 jaar en hebben er nog steeds plezier van. We hopen voor jullie dat in deze heel vervelende tijd de zaak veel opdrachten krijgt jullie leveren een super kwaliteit. Mevr. Mosseveld"

"Mijn huisje was toe aan nieuwe raamdecoratie"

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. U mag van mij aannemen dat ik kritisch ben qua klantvriendelijkheid en dergelijke en een gemakkelijke klant was ik in mijn optiek niet.

Wel werd in het eerste contact – met Samantha – al duidelijk dat De Huiscomponist "the place to be" was! Ze denken mee, adviseren prima en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Ook de monteur (Rixs) die De Huiscomponist inschakelt is een sociaal vaardige en zondermeer vakbekwaam man in alle opzichten. De uiteindelijk realisatie van de raamdecoratie is conform afspraak en tijdsduur verlopen.

Kortom: op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10! Zij verstaan het vak en behandelen een klant als een koning/koningin. Chapeau!

"Een smile op mijn gezicht"

Nog iedere ochtend als ik in mijn kamer kom, sta ik met een smile op mijn gezicht te genieten van mijn mooie vloer.

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00

...of kom langs...

Uw route naar de Huiscomponist...

De Huiscomponist
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.