expand menu button
Zondag open

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

De Huiscomponist, een begrip in Haarlem en omstreken

De Huiscomponist Haarlem

Van stratenmaker tot tandarts, van villa tot appartement: De Huiscomponist voorziet alles en iedereen van producten van gerenommeerde leveranciers. Het bedrijf begon als assembleur en leverancier van zonwering. Voor buiten zonneschermen, screens, markiezen, rolluiken en veranda's. Voor binnen rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, plisségordijnen en horren.

Onder de naam Sunlite is vanaf 1978 landelijk een geheel eigen lijn zonwering aangeboden. De producten worden nog altijd voor een deel geassembleerd in eigen beheer. Het assortiment wordt vanaf 1989 aangevuld met diverse topmerken, zoals Luxaflex, Forbo, Eijffinger, Velux, Unilux, Quickstep, Desso, Par-ky en Novilon.
In hetzelfde jaar is het assortiment binnenzonwering uitgebreid met gordijnen, en met harde en zachte vloerbedekking. Ook hier alleen met topmerken.

De complete collectie wordt sinds 1997 verkocht onder de naam Hometrend. Het is een uitbreiding die beantwoordt aan de groeiende vraag naar vouwgordijnen, laminaat, lamelparket, en de toenemende wens voor volledige inrichting, interieuradvies, vloerbedekkingen et cetera.

Aan de vraag naar houten vloerdelen wordt sinds 1999 voldaan. Omdat Hometrend-vloeren boven verwachting verkochten, is het vloersegment afgesplitst en zijn vanaf 2001 al onze vloer-activiteiten ondergebracht in 't Plankenhuis. Daarbij zijn we voor de houten vloeren een succesvolle en hechte samenwerking aangegaan met een houtschaverij. Ook is in deze tijd de laminaat-showroom geopend: de grootste van Noord-Holland.

Vakkundige stoffering, montage en installatie

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00

...of kom langs...

Uw route naar de Huiscomponist...

De Huiscomponist
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.