expand menu button
Zondag open

Uitermaten geschikt om u vloer grondig te reinigen

Om de vloer nog eens extra goed schoon te maken

't Plankenhuis

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Reiniging Hardwax

Om de vloer nog eens extra goed schoon te maken of om er een ander onderhoudsmiddel over heen te gooien is het verstandig om de vloer eerst grondig te reinigen. Wel is het aan te raden om er niet steeds onderhoudsmiddelen van verschillende merken op te gooien, dit kan een nadelig effect hebben op uw vloer. De bovenstaande producten zijn uitermaten geschikt om u vloer grondig te reinigen. Tevens hebben wij ze allemaal op voorraad. Dus aarzel niet en kom naar de winkel.

Meer Reiniging Hardwax op www.onderhoudhoutenvloer.nl

Informatie aanvragen over: Reiniging Hardwax

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.