expand menu button
Zondag open

Gordijnen van Hometrend

Voor Haarlem en omstreken, altijd en overal

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

GORDIJNEN: ALTIJD EN OVERAL

Gordijnen zijn volop aanwezig in de showroom van De Huiscomponist. Eigenlijk hebben wij alles op het gebied van gordijnen. De kasten vol met stalen laten zien dat wij ontelbare keuzes hebben op dit gebied. Ook hebben wij twee specialisten die alles weten op het gebied van gordijnen, en u hier graag bij helpen.

Kamerhoog of banen, u heeft de keuze uit meer dan ± 800 kapstalen! Het kiezen wordt u gemakkelijker gemaakt door tal van showbanen. Wij zijn leverancier van alle toon aangevende merken, zoals Artelux, Toppoint, Vriesco, Holland Haag, Lethem Vergeer en nog vele anderen. Inbetween, vitrage, vouwgordijnen, overgordijnen, gordijnen, paneelgordijnen, verduisterend of gevoerd, wat u ook zoekt bij De Huiscomponist® bent u altijd aan het juiste adres.

Ook onze confectiemogelijkheden zijn onbeperkt. Enkele plooi, dubbele plooi, trippel plooi, ringen, lussen, border of bies het is allemaal geen enkel probleem voor ons atelier. Op uw wens kunnen wij ook het inmeten en installeren van rail, roede en gordijnen verzorgen. Ook het plaatsen van een (afstandbediende)- elektrisch rail behoord tot de mogelijkheden.

Al onze gordijnen zijn opmaat bestelbaar. Gordijnen berekenen? Laat dat aan onze verkopers over, zodat uw gordijn perfect komt te hangen.

Informatie aanvragen over: Gordijnen

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.