expand menu button
Zondag open

Bij elk screen zitten wij onder de adviesprijs

Kies u voor kwaliteit

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Screens

Screens voor topprijzen!

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs omdat er voor ieder budget een Screen te koop is. Van het huismerk dat groot wordt ingekocht, tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk screen zitten wij onder de adviesprijs.

Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Met screens van Sunlite beperkt u het binnenkomend zonlicht zonder het uitzicht te hoeven missen, bovendien zorgen screens ervoor dat de temperatuur in huis niet te hoog oploopt. Screens filteren zon en warmte en beschermen tegelijkertijd uw inventaris tegen mogelijke verkleuringen.

Maakt u de keus voor een product van Sunlite, dan kiest u voor kwaliteit. Sunlite maakt gebruik van de beste materialen, die een zeer lange levensduur van uw zonwering garanderen. Niet voor niets geeft Sunlite op al haar screens een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Meer Screens op www.screen-haarlem.nl

Informatie aanvragen over: Screens

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.