expand menu button
Zondag open

Volledig beschermt tegen invloeden van buiten

Op een koele plek kunt zitten in de tuin

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Knikarmschermen / Terrasschermen

Wat is een Knikarmscherm?

Een knikarmscherm is een scherm wat de zon tegenhoudt zodat u op een koele plek kunt zitten in de tuin. Een knikarmscherm met volledig gesloten cassette zorgt ervoor dat het knikarmscherm ook in het regenachtige Nederland volledig beschermt is tegen invloeden van buiten. Bovendien zorgt de cassette samen met het knikarmsysteem ervoor dat het scherm weinig plek inneemt.

De Huiscomponist zit in iedere prijsklasse

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs omdat er voor ieder budget een Knikarmscherm te koop is. Van het huismerk dat groot wordt ingekocht, tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk Knikarmscherm zitten wij onder de adviesprijs.

Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Informatie aanvragen over: Knikarmschermen / Terrasschermen

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.