expand menu button
Zondag open

Zeer aantrekkelijk geprijsd

De absolute topper

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Verandazonwering

De Huiscomponist heeft voor elk budget een verandazonwering van Verasol. De drie verchillende collecties zorgen er eigenlijk voor dat alles mogelijk is met u veranda.

De Greenline, het instapmodel,  is zeer aantrekkelijk geprijsd en is er al in 16 standaard afmetingen. Ook is hij in twee verschillende kleuren leverbaar die allebei uitgevoerd zijn in krasvaste structuurlak.

De Profiline is leverbaar in 7 verschillende kleuren en 20 verschillende afmetingen. Ook is hierbij maatwerk een optie. Er is te kiezen uit 6 soorten dakbedekking waardoor u de mogelijkheid heeft om u veranda volledig samen te stellen.

De Highline is is de absolute topper, hij is leverbaar in alle RAL kleuren en is voorzien van gelaagd glas. Er zijn vele standaardmaten en hij is uiteraard voor u op maat te maken.

Meer Verandazonwering op www.veranda-sunlite.nl

Informatie aanvragen over: Verandazonwering

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.