expand menu button
Zondag open

Het hele jaar door toch in de tuin genieten

de perfecte aansluitende wanden

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Tuinkamers

De tuin is de ultieme plek om lekker te ontspannen en even weg te duiken van de dagelijkse drukte. Helaas laten de weersomstandigheden in Nederland dit niet toe. De Huiscomponist biedt verschillende oplossingen om het hele jaar door toch in de tuin te kunnen genieten. Deze tuinkamers zijn de ideale combinatie van de veranda en de perfect aansluitende wanden. Ze zijn te verkrijgen in aluminium en glas, in vele standaardmaten en uiteraard ook maatwerk.

Meer Tuinkamers op www.zonneschermhaarlem.nl

Informatie aanvragen over: Tuinkamers

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.