expand menu button
Zondag open

Voor een fijne prijs koopt u een nieuw zonweringsdoek

Bij elk Zonweringsdoek zitten wij onder de adviesprijs

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Zonweringdoek

Waarom kiezen voor zonweringdoek?

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Soms is het alleen nodig om het doek uit uw zonwering te vervangen. Door compleet nieuwe zonwering te kopen jaagt u uzelf alleen in de kosten! Kortom dit is de oplossing, voor een fijne prijs koopt u een nieuw zonweringsdoek bij De Huiscomponist.

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een Zonweringsdoek te koop is. Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk Zonweringsdoek zitten wij onder de adviesprijs.

Wij verkopen hoge kwaliteit Zonweringdoeken voor de scherpste prijzen!

Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Informatie aanvragen over: Zonweringdoek

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.