expand menu button
Zondag open

Elke Plisséhor zitten wij onder de adviesprijs

Mogelijkheid om een lekkere temperatuur binnen te hebben

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Plisséhorren

In Haarlem kunt u terecht voor uw plisséhorren

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een Plisséhor te koop is. Van het huismerk tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elke Plisséhor zitten wij onder de adviesprijs.

De Huiscomponist is dealer van Luxaflex. Een perfecte oplossing voor iedere deur, om insecten buiten te houden. De Plisséhor kan op iedere gewenste stand blijven staan.

Wat is de functie van een Plisséhor?

Nu het zonnetje begint te schijnen is het heerlijk om de deur open te laten staan, echter is dit zonder plisséhor niet prettig wegens de insecten die dan binnenkomen. Een plisséhor maakt het voor u mogelijk om een lekkere temperatuur binnen te hebben zonder te hoeven omkijken naar insecten die binnenkomen.

Meer Plisséhorren op www.achtergaas.nl

Informatie aanvragen over: Plisséhorren

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.