expand menu button
Zondag open

Elke Hor zitten wij onder de adviesprijs

Laat alle insecten buiten

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Horren

In de omgeving Haarlem kunt u terecht voor uw horren

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een Hor te koop is. Van het huismerk tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elke Hor zitten wij onder de adviesprijs.

De Huiscomponist is dealer van Luxaflex. Voor iedere deur en voor elk raam is de perfecte hor te vinden, waarmee u alle insecten buiten houdt. Zelfs zijn er nu horren voor mensen met een pollenallergie, zodat uw raam ook in het voorjaar en in de zomer open kan staan.

 

Meer Horren op www.achtergaas.nl

Informatie aanvragen over: Horren

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.