expand menu button
Zondag open

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Zomer loterij 2019 - winnaar 1e prijs!

Dorli Kollaart-Beij is de gelukkige winnaar van de 1e prijs van de Zomer loterij door het like van De Huiscmoponist Facebook pagina! En heeft de 1e prijs verdubbeld door het schrijven van een recensie!

Doe ook mee zoals Dorli en maak kans op nog meer prijzen.

Lente loterij 2019 - winnaar 2e prijs!

Isa Hoff gefeliciteerd! Isa is de gelukkige winnaar van de 2e prijs van de Zomer loterij 2019. Deelname geactiveerd door De Huiscomponist Facebook pagina te like!

Zomer loterij 2019 - winnaar 3e prijs!

Kees Duijnker is de gelukkige winnaar van de 3e prijs van de Zomer loterij en heeft deze prijs gewonnen door het loterij formulier in te vullen en De Huiscomponist Facebook pagina te like!

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00

...of kom langs...

Uw route naar de Huiscomponist...

De Huiscomponist
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.