expand menu button
Zondag open

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Lopende projecten

Nieuwbouwprojecten Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Spaarnwoude, Waarderpolder,Ijmuiden en Zandvoort.

Bij het kopen van een appartement / koopwoning / villa is het daarna tijd om het huis mooi te gaan inrichten. De Huiscomponist wil u graag helpen bij het vinden van geschikte producten voor zowel binnen als buiten het huis. Op deze pagina kunt u de Woonprojecten vinden in de omgeving waarbij De Huiscomponist projectkorting toepast. Dat wil zeggen dat u bij het kopen van een huis uit één van deze projecten 5% productkorting krijgt bij De Huiscomponist. (acties uitgesloten)

Het gaat om de volgende projecten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00

...of kom langs...

Uw route naar de Huiscomponist...

De Huiscomponist
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.