expand menu button
Zondag open

Zorgt ervoor dat de vloer schoon blijft

Onderscheid gemaakt tussen reinigen en intensief reinigen

't Plankenhuis

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Reiniging Olie

Uiteraard moet een met olie afgewerkte/onderhouden vloer gereinigd worden. Dit zorgt ervoor dat de vloer schoon blijft en dat vuil de vloer niet kan gaan aantasten. Binnen deze reiniging wordt er onderscheid gemaakt tussen reinigen en intensief reinigen. Het schoonmaken van de vloer wordt als reinigen gezien, dit dient naar behoefte meerdere malen per week te worden gedaan.

Het intensief reinigen is bedoeld om de vloer te reinigen voordat de onderhoudslaag wordt aangebracht. Zo wordt een kale/geschuurde vloer eerst afgewerkt en dient hij vervolgens om de zoveel tijd onderhouden te worden met de onderhoudsolie. Voordat dit gebeurd wordt de vloer eerst intensief gereinigd. Om de twee weken wordt de vloer dan gereinigd met de periodieke reiniger.

Meer Reiniging Olie op www.onderhoudhoutenvloer.nl

Informatie aanvragen over: Reiniging Olie

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.