expand menu button
Zondag open

Omstreken staan wij dan ook bekend om ons brede assortiment

Plinten besteld zijn ze meestal binnen 2 dagen bij ons

't Plankenhuis

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Plinten

De Huiscomponist heeft alles op het gebied van plinten en profielen. Van plakplint tot MDF plint, De Huiscomponist heeft het allemaal. In Haarlem en omstreken staan wij dan ook bekend om ons brede assortiment.

Bestellen?

Wanneer u bij ons plinten besteld zijn ze meestal binnen 2 dagen bij ons in de winkel geleverd. In samenwerking met de leveranciers hebben wij topkwaliteit snel in huis. Zo hebben wij houten plinten, plakplinten, MDF plinten, hoekprofielen, dilatatieprofielen, afwerklijsten, houten plinten. bamboe plinten, buigbare plinten, kozijnplinten, eindprofielen en afwerkprofielen.

Ook hebben plinten op voorraad.

Meer Plinten op www.houten-vloeren-laminaat.nl

Informatie aanvragen over: Plinten

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.