expand menu button
Zondag open

Een duurzame en eenvoudige manier van onderhouden

Meest slijtvaste afwerking

't Plankenhuis

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Afwerking Lak

"Lage prijzen en hoge kortingen, wij hebben er lak aan"

Lak brengt het beste in vloeren naar boven. Het is een duurzame en eenvoudige manier van onderhouden. De lakken van tegenwoordig worden door en door getest onder laboratoriumomstandigheden en in de professionele praktijk.

Voordelen:

  1. Sterkste afwerking
  2. Laklaag gaat lang mee
  3. Meest slijtvaste afwerking


Het aanbrengen:
Het aanbrengen van lak is per lak verschillend. Wat voor elke lak hetzelfde is, is dat de vloer waarop de lak wordt aangebracht "kaal" moet zijn. Dit wil zeggen dat hij onbehandeld geleverd is, of met de daarvoor bedoelde "Strip" intensief gereinigd is. Voor een volledige uitleg kunt u het beste langskomen in onze winkel in haarlem. Hier hebben wij ook alle lakken op voorraad.

Meer Afwerking Lak op www.onderhoudhoutenvloer.nl

Informatie aanvragen over: Afwerking Lak

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.