expand menu button
Zondag open

Een mooie en duurzame afwerking

Blijvend helder en niet vergelend

't Plankenhuis

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

AW Rigostep Seal

RigoStep Seal is de referentie parket grondlaag voor warme houtgloed en isolering van inhoudsstoffen. RigoStep Seal bevat bijna 40% vaste stof en vormt de perfecte basis voor een mooie en duurzame afwerking. De speciale formulering, de snelle droging en het zeer hoge gehalte vaste stof beperken het opwerken van de houtvezels en verminderen de risico's van kantverlijming. De lage pH waarde (6,5) voorkomt aanzetten en kleurverschillen (geen loogeffect). Bij vol en zat opbrengen krijgt het hout tevens een fraaie eindkleur.

Toepassing:
Toepassen op sterk zuigende houtsoorten, houtsoorten met wateroplosbare of pH-gevoelige inhoudsstoffen, Houtsoorten met risico op kantverlijming of op andere houtsoorten die als grondlaag worden gebruikt.

Voordelen:

  1. Optimaal isolerend en vullend
  2. Kan zonodig plaatselijk worden bijgewerkt
  3. Geeft een warme aankleuring (versterkt de houtgloed)
  4. Reukarm
  5. Eenvoudig te verwerken en strak vloeiend
  6. Blijvend helder en niet vergelend
Meer Afwerking Lak op www.onderhoudhoutenvloer.nl

Informatie aanvragen over: AW Rigostep Seal

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.