expand menu button
Zondag open

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Nieuws

Wij merken door een gigantische boost in de zonweringssector ook een enorme stijging van het aantal inkomende bestellingen. Er is veel vraag naar goedkope en betrouwbare zonwering en vanwege de drukte zijn wij dan ook genoodzaakt om de leveringstermijnen voor de producten van Brustor aan te passen. Vooral de vraag naar onze nieuwe B-128 collectie is ontzettend hoog.

De leveringstermijn van de B-128 Pergola en Veranda bedraagt momenteel 6 weken + transport. De leveringstermijn van alle andere producten van Brustor wordt verhoogd met 1 week ten opzichte van de huidige levertermijn.

Ondanks alles, geniet van de zon! Laat u voorzien van advies van ons team van experts in onze grote showroom, de grootste van Noord Holland. Een goede zonwering is geen overbodige luxe met dit weer!

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00

...of kom langs...

Uw route naar de Huiscomponist...

De Huiscomponist
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.