expand menu button
Zondag open

Ontelbaar veschillende kleuren en decoren

Geschikt voor zwaar woongebruik

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Vloerbedekking

Vloerbedekking is er in veel verschillende soorten, De Huiscomponist heeft ze allemaal.

Canvas Vinyl
Canvas vinyl is geschikt voor zwaar woongebruik en is bovendien hardstikke mooi. De slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat het lang meegaat. Ook is Canvas Vinyl geschikt voor natte ruimtes in uw huis.

PVC Vloeren
Op het gebied van PVC Vloeren is bijna alles mogelijk. Er zijn ontelbaar veschillende kleuren en decoren. De Huiscomponist heeft een oppervlakte van 200 m² met PVC Vloeren van Designflooring in de winkel liggen. PVC Vloeren voelen comfortabel aan en hebben een natuurlijke uitstraling.

Tapijt
Tapijt is de ideale manier om de ondergrond zowel kwalitatief goed als lekker zacht te maken. Er zijn talloze soorten tapijt die weer verschillende soorten structuur hebben. Van de Basic Collectie tot de Huiscollectie hebben wij verschillende prijsklassen. Ook hebben wij de topmerken.

Meer Vloerbedekking op www.wooninrichting-raamdecoratie.nl

Informatie aanvragen over: Vloerbedekking

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.