expand menu button
Zondag open

Stijvolle en praktische raamdecoratie

Zowel modern als klassiek

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Verticale Jaloezieën voor een betaalbare prijs

Verticale Jaloezieën van De Huiscomponist bieden stijlvolle en klassieke raamdecoratie. Uitermate geschikt voor grote ruimtes. De jaloezieën bieden de mogelijkheid om uw woning van veel lichtinval te voorzien maar tegelijkertijd kunt u dit eenvoudig doseren dankzij de soepele bediening middels een roede. 

Volop keuze voor uw jaloezieën

De collectie verticale jaloezieën van de Huiscomponist bieden volop keuze om uw eigen product samen te stellen. Dankzij de nieuwe collectie zijn er bovendien veel kleuren bijgekomen waaronder zachte, subtiele neutrale kleuren tot opties die direct in het oog springen. U zult altijd een stijl kunnen vinden die bij uw interieur past. Bovendien kunt u dit raamproduct op maat laten maken!

Vakkundige installatie

Onze monteurs helpen u graag met het inmeten van de ruimte en wij zullen dan een duidelijke en nauwkeurige offerte klaarmaken. Ons team van vakkundige monteurs zorgt vervolgens voor de installatie van uw nieuwe verticale jaloezieën!

Bekijk meer op https://raamdecoratie-haarlem.nl/

Informatie aanvragen over: Verticale Jaloezieën

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.