expand menu button
Zondag open

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs

Betaalbare Twist Shades van topkwaliteit

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Prachtige Twist Shades van Luxaflex

Bent u op zoek naar raamdecoratie dat stijlvol en makkelijk te gebruiken is? Twist Shades zijn zo ontworpen dat u gemakkelijk controle heeft over de lichtinval en privacy in uw kamer. Dankzij de Twist Shades kunt u twee gemakkelijk twee stoffen langs elkaar schuiven in een gesloten, open of half-open positie. Zo kunt u spelen met het lichtinval en kunt u de perfecte uitstraling voor uw raam creëren. 

Exclusieve stoffen van Luxaflex

Bovendien heeft u bij deze Twist Shades keuze uit de mooiste stoffen die Luxaflex te bieden heeft. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten, patronen, kleur en nog veel meer. Tevens zijn de Twist Shades elektrisch bedienbaar. 

Meer Twist Shades op https://raamdecoratie-haarlem.nl

Informatie aanvragen over: Twist Shades

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.