expand menu button
Zondag open

Sunshutters zijn duurzaam en een waardevermeerdering van uw huis

Gemakkelijk te bedienen.

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Shutters

De Huiscomponist verkoopt hoge kwaliteit shutters van het label Shutterlux. Hierdoor hebben wij voor ieder budget shutters, die zijn opgedeeld in 3 verschillende collecties. Op deze collecties zit weer een korting waar u gebruik van kunt maken.

De collecties verdelen zich alsvolgt:
Basic Collectie: Verkrijgbaar in 2 kleuren en 2 verschillende lamelbreedtes
Huiscollectie: Shutters van basswood uitsluitend met een lamelbreedte van 63 mm
Deluxe Collectie: Keuze uit 36 verschillende kleuren en 5 verschillende afmetingen

Shutterlux produceert panelen van lindehout met daartussen (verstelbare) lamellen. De shuttepanelen worden binnenshuis bevestigd en zijn gemakkelijk te bedienen. Wij bieden u 5 functies in één systeem: zonwering, privacy, isolatie, geluidsdemping en decoratie.

Sunshutters zijn duurzaam en een waardevermeerdering van uw huis. Ze houden 's winters de warmte binnen en 's zomers juist buiten. Zo bespaart u op de stookkosten. Geluidsoverlast wordt tegen gegaan en de shutters bieden u natuurlijk privacy.

Meer Shutters op www.shutterlux.nl

Informatie aanvragen over: Shutters

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.