expand menu button
Zondag open

Uw eigen vloer ontwerpen en uitprinten

Onze PVC vloeren kunnen elke ruimte verbeteren

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

PVC vloeren

Mocht u de vloeren van Designflooring International in het echt willen zien, kom dan gerust een kijkje nemen bij ons in de showroom aan de Paul Krugerkade 12 in Haarlem. Hier hebben we 200 m² met verschillende decoren en kleuren van Designflooringvloeren gelegd. Tevens hebben wij het interactive floor-design-program waarmee u uw eigen vloer kunt ontwerpen en uitprinten.

Onze PVC vloeren kunnen elke ruimte verbeteren met de natuurlijke uitstraling en het comfortabel aanvoelen, gecombineerd met de praktische voordelen van dit product.

Houteffect planken die stil zijn in het gebruik, elegante keramische tegels die nooit breken en ingewikkelde mozaïekontwerpen die altijd warm aanvoelen.

Meer PVC Vloeren op www.pvc-centrum.nl

Informatie aanvragen over: PVC vloeren

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.