expand menu button
Zondag open

Standaard korting van 15%

Diverse keuze PVC uit onze huiscollectie

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

PVC Huiscollectie

Onze huiscollectie heeft een standaard korting tot 20%!

De Huiscollectie PVC is een assortiment PVC van verschillende topmerken, zoals: Viva Floors, Beautifloor en Design Flooring. Deze collectie is betaalbaar voor iedereen en beschikt over de hoogste kwaliteit vloerbedekking. Hierbij heeft u de keuze uit pvc click, pvc loose lay en pvc verlijmd. 

Bekijk de volledige huiscollecte in onze showroom. Hier kunt u op uw gemak alle soorten PVC bekijken en u laten voorzien van advies door onze experts.

Meer PVC Vloeren op www.pvc-centrum.nl

Informatie aanvragen over: PVC Huiscollectie

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.