expand menu button
Zondag open

Smart Shades that simplify your life

Innovatie én design

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Uw hele huis, aangesloten én bedienbaar!

Met Powerview Motorisation van Luxaflex kunt u zeer gemakkelijk een product in uw huis besturen. Het is zelfs mogelijk om alle raamdecoratie te besturen. De techniek van Powerview Motorisation maakt het mogelijk om uw raamdecoratie automatisch op uw voorkeuren te laten aanpassen, wanneer u dat wilt. U kunt hierbij gebruik maken van uw smartphone om deze te bedienen. 

Ieder moment van de dag

U kunt aangeven op welke momenten van de dag u wilt dat uw raamdecoratie bestuurd wordt. Ideaal dus om bij thuiskomst te kunnen genieten van de zon zonder dat u de zonwering zelf omhoog moet doen bijvoorbeeld. Bovendien bestuur je met de Pebble gemakkelijk alle raamdecoratie aan. 

Luxaflex Inspiratie Center Haarlem

Bent u benieuwd naar dit mooie staaltje techniek? Bezoek dan gauw onze grote showroom in Haarlem waar wij speciaal een inspiratie center hebben staan van Luxaflex om u daar meer te vertellen, en waar u alle andere producten van Luxaflex op uw gemak kunt bekijken. Als officiële Luxaflex dealer helpen wij u graag verder.

Bekijk de video op https://www.luxaflex.nl/producten/powerview-motorisation/#

Informatie aanvragen over: Powerview® Motorisation

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.