expand menu button
Zondag open

Voor ieder budget een paneelgordijn

Altijd onder de adviesprijs bij De Huiscomponist

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Paneelgordijnen, strak en modern

De Huiscomponist® onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een paneelgordijn te koop is. Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk paneelgordijn zitten wij onder de adviesprijs.

Wij verkopen hoge kwaliteit paneelgordijnen die laag geprijst zijn. Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Het moderne alternatief voor het klassieke gordijn. De vlakke presentatie van de stoffen laat de dessins volledig tot hun recht komen. De constructie laat toe dat zoninval en/of zicht, daar waar nodig, wordt geregeld en/of afgeschermd. Interessant is ook de mogelijkheid om in grotere ruimtes flexibele afscheidingen te creëren.

Meer Gordijnen op www.wooninrichting-raamdecoratie.nl

Informatie aanvragen over: Paneelgordijnen

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.