expand menu button
Zondag open

Voor ieder budget de mooiste overgordijnen...

...voor Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Beverwijk, Heemskerk...

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een overgordijn te koop is.

Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk overgordijn zitten wij onder de adviesprijs.

De Huiscomponist heeft een grote collectie aan overgordijnen.
Ze zijn er in talloze kleuren verkrijgbaar. Overgordijnen zijn er in verschillende soorten. Uni-, ton sur ton-, ingeweven en vel gekleurde overgordijnen. Al onze overgordijnen zijn op maat bestelbaar.

Overgordijnen zijn tijdloos. Klassiek of modern, cottage of vintage, er is in de Hometrend collectie altijd een stof die bij uw interieur past. Met een bijpassende gordijnroede maakt u uw gordijnen af. Bekijk onze verschillende merken.

Twijfel niet en kom naar onze winkel en overtuig u zelf !!

Voor uw aankopen in: Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis,Haarlem,Halfweg, Heemstede, HillegomHoofddorp, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zaandam, Zandvoort en Zwanenburg.

Meer Overgordijnen op www.wooninrichting-raamdecoratie.nl/overgordijnen/

Informatie aanvragen over: Overgordijnen

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.