expand menu button
Zondag open

Speciaal voor u de Hometrend Basic Huiscollectie

Op maat gemaakt

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Lamelgordijnen voor ieder budget

De Huiscomponist® onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een Lamelgordijn te koop is. Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk Lamelgordijn zitten wij onder de adviesprijs.

Naast een grote collectie van verschillende merken, hebben wij speciaal voor u een Hometrend Basic Huiscollectie opgesteld. Dit is een speciale selectierolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën en lamelgordijnen die altijd in de aanbieding is. Deze luxe artikelen worden voor u op maat gemaakt tegen een vaste korting van 30%! Dit kan voor u, ten opzichte van vergelijkbare producten van merken als Luxaflex en BeCe, prijsvoordeel opleveren tot wel 50%!

Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Meer Gordijnen op www.wooninrichting-raamdecoratie.nl

Informatie aanvragen over: Lamelgordijnen

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.