expand menu button
Zondag open

Goed te combineren met een stel overgordijnen

Wij adviseren u graag

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Inbetween gordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen

De Huiscomponist® onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een inbetween gordijn te koop is. Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk inbetween gordijn zitten wij onder de adviesprijs.

De Huiscomponist heeft een grote collectie aan inbetweens. Ze zijn er in talloze kleuren verkrijgbaar. Al onze inbetween gordijnen zijn op maat bestelbaar.
Inbetweens zijn goed te combineren met een stel overgordijnen. Wij adviseren u graag, zodat uw gordijnen perfect komen te hangen en u er jaren van kan genieten.

Bekijk onze verschillende merken. Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Meer Gordijnen op www.wooninrichting-raamdecoratie.nl

Informatie aanvragen over: Inbetween Gordijnen

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.