expand menu button
Zondag open

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs

Voor ieder budget een Duette Shade

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Hoge kwaliteit Duette Shades voor de beste prijzen!

Duette Shades Voordelig

De Huiscomponist® onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een Duette shade te koop is. Van het huismerk dat voor u wordt ingekocht tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elke Duette zitten wij onder de adviesprijs.

Uitgebreide collectie van Luxaflex

Bovendien hebben wij de uitgebreide collectie Duette Shades van het gerenomeerde merk Luxaflex! Deze collectie is uitermate geschikt voor dakramen en serres. Dankzij de speciale techniek is het mogelijk om voor iedere raamvorm een Duette Shade op maat te maken, zoals voor gebogen vormen of brede vormen. Controleer met de Duette Shades de lichtinval en geniet tegelijkertijd van uw privacy. 

Shades met Honingraatstructuur

Duette's hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft.

Meer Duette Blinds op https://raamdecoratie-haarlem.nl/duette/

Informatie aanvragen over: Duette Shades

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.