expand menu button
Zondag open

Spits behang staat voor stijl, kwaliteit en service

Topkwaliteit behang voor een gunstige prijs

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Spits heeft een uitgebreide collectie

Behalve behang heeft Spits ook wandbekleding, tafelzeil, zelfklevend folie, statische en zelfklevende raamfolie en kant en klare lijmen. Spits richt zich om 3 belangrijke kernwaarden namelijk de stijl, kwaliteit en de service. Ze zijn telkens bezig om hun collecties te verfijnen en ontwikkelen om steeds weer aan de wensen van de klant te voldoen.

Spits heeft een uitgebreide collectie die van klassiek tot modern en van kinderen tot volwassenen loopt.

Wij hebben papierbehang, vliesbehang, glasvezelbehang en vinylbehang te koop bij De Huiscomponist. Onze behangafdeling bezit alle soorten behang en zorgt ervoor dat u zeker bij ons zult slagen. Wij hebben talloze collecties, of het nou om de kinderkamer of om de huiskamer gaat, zowel klassiek als modern. Neem een kijkje in onze showroom en koop voor een voordelige prijs topkwaliteit behang.

Meer Behang op www.wooninrichting-raamdecoratie.nl

Informatie aanvragen over: Behang Spits

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.