expand menu button
Zondag open

Rasch, meer dan 6000 verschillende soorten behang

In decoratieve oplossingen denken

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Rasch behang voor iedere woonstijl

Rasch is vooral bezig met de uitdaging van het creëren van behangcollecties die rekening houden met het traditionele. Ook kan Rasch behang erg modern zijn dankzij de innovatieve ideeën. Ze hebben decoratieve oplossingen in verschillende woonstijlen met kleuren en patronen die voor zichzelf spreken.

Met een assortiment van meer dan 6000 verschillende soorten behang kunt u altijd de juiste vinden. Wij hebben papierbehang, vliesbehang, glasvezelbehang en vinylbehang bij De Huiscomponist in Haarlem.

Meer Behang op www.wooninrichting-raamdecoratie.nl

Informatie aanvragen over: Behang Rasch

Gerelateerde producten:

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.