expand menu button
Zondag open

Houdt insecten buiten

Met de hordeuren van De Huiscomponist Haarlem

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Hordeuren en plissé hordeuren, hou de insecten buiten

De Hordeuren van De Huiscomponist zijn erg makkelijk in gebruik maar stralen toch klasse uit. Wat is er nou prettiger dan dat u de buitendeur kunt openzetten zonder constant op insecten te moeten letten. Met een hordeur van De Huiscomponist kunt u gerust u buitendeur open laten staan waardoor er een verkoelend windje naarbinnen kan komen. Hierdoor zorgt u binnen voor meer comfort zonder overlast van insecten.

Komt u gerust een kijkje nemen in onze showroom. Hier krijgt u een stukje gratis advies en kunt u zien wat er allemaal mogelijk is.

Meer Hordeuren op www.achtergaas.nl

Informatie aanvragen over: Hordeuren en plissé hordeuren

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.