expand menu button
Zondag open

Adviseert en levert aan particulieren en de projectmarkt. Voor de aankleding van elk interieur.

Hometrend voor Shutters, Lamellen, Gordijnen, Overgordijnen, Vitrage, Houten jaloezieën, Dakraamproducten en meer...

hometrend logo
sunlite logo
plankenhuis logo

Hometrend

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Aankleding van elk interieur

Samen met De Projectcomponist geeft Hometrend al jaren interieuradvies. De Projectcomponist voorziet ook kleine en middelgrote kantoren, scholen en instellingen van de gewenste aankleding. Zo wordt naast de particuliere markt de zakelijke projectmarkt bediend. Daarbij geldt altijd dat iedere klant en elk bedrijf daadwerkelijk beter uit is.

Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf

Hometrend maakt De Huiscomponist tot specialist in binnenzonwering en vloerbedekking. In onze showroom vertellen we u graag meer over alle producten en labels van het Hometrend-assortiment. We denken graag met u mee. Zo is er op de zaterdag standaard een styliste én een interieuradviseuse aanwezig in de showroom.

Veel korting op uitgekiend assortiment

Hometrend onderscheidt zich op prijs via drie uitgekiende assortimenten: BASIC, HUISCOLLECTIE en LUXE. Van het huismerk, via de middenklasse tot de bekende merken heeft elk assortiment een interessant kortingspercentage. Hometrend heeft voor elke portemonnee een oplossing. Al onze prijsopgaven zijn scherp en geheel vrijblijvend.

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00

...of kom langs...

Uw route naar de Huiscomponist...

De Huiscomponist
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.