expand menu button
Zondag open

Betaalbare luxe: Veranda Sunlite!

hometrend logo
sunlite logo
plankenhuis logo

De Huiscomponist

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

"Zeer klantvriendelijk"

Voorraadactie! 50% korting, op=op & weg is pech

Voorraadactie; zonneschermen direct leverbaar!

 

COREtec XL-End introductie actie!

Gezocht: Werkstudent – Parttime

Heb jij een overvloed aan vrije tijd, een vlotte babbel en behoefte aan een extra zakcentje? Stuur ons dan een mail of stap even binnen. En misschien stap jij deze vakantie ín, en hou je er een leuke flexibele bijbaan tijdens je studie aan óver! Zie onze vacature hieronder.

secretariaat@dehuiscomponist.nl

Gevraagd: Verkoopmedewerker (Part- of Fulltime)

Ben jij graag met interieur bezig? Heb jij oog voor goede kleurcombinaties? En heb jij passie voor het adviseren van klanten? Dan hebben wij de baan voor jou! Als verkoopmedewerker ben jij het visitekaartje van de Huiscomponist en ben je continue bezig om onze klanten blij te maken met gave interieurs. Houd je van teamwork in een gezellige omgeving en kijk je uit naar inspirerende verkooptrainingen die goed zijn voor je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Gevraagd: Magazijnmedewerker

Woon je in de buurt van Haarlem of omstreken en heb jij een gezonde wil om je handen uit de mouwen te steken, ben je leergierig en wil je een nieuw vak leren om verder in het leven te komen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Alles onder één dak, vier seizoenen lang

De Huiscomponist Haarlem heeft alles voor interieur en exterieur onder één dak. Voor elk seizoen vindt u hier de artikelen om het wonen aangenaam en fraai te maken. Voor wooninrichting, zonwering rolluiken, veranda's en vloeren komt u naar De Huiscomponist in Haarlem. Ook op zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur!

De Huiscomponist in het Haarlems Nieuwsblad

Met de grootste showroom van Noord-Holland behoort De Huiscomponist tot één van de grootste woonwinkels van Nederland. Zonwering, Rolluiken, Screens, Markiezen, Serre-Zonwering en Veranda's. Maar ook gordijnen duettes, plissé's, rolgordijnen en jaloezieën zijn ruim op voorraad. Tevens is er een grote collectie aan Traditioneel Parket(visgraat en Tapis), Houten Vloeren, Laminaat, Tapijt, Sisal en PVC vloeren. Een woonwinkel waar je U tegen zegt.

Lees hier het hele artikel

Meer aanbiedingen van De Huiscomponist vindt u hier...

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00

...of kom langs...

Uw route naar de Huiscomponist...

De Huiscomponist
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.