expand menu button
Offerte aanvragen Zondag open

Zeer aantrekkelijk geprijsd

De absolute topper

Sunlite

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik terecht bij De Huiscomponist in Haarlem. Op een schaal van 1:10 raad ik u De Huiscomponist van harte aan met een vette 10!

"Toe aan nieuwe raamdecoratie"

Verandazonwering

Plaats in prijsaanvraag

De Huiscomponist heeft voor elk budget een verandazonwering van Verasol. De drie verchillende collecties zorgen er eigenlijk voor dat alles mogelijk is met u veranda.

De Greenline, het instapmodel,  is zeer aantrekkelijk geprijsd en is er al in 16 standaard afmetingen. Ook is hij in twee verschillende kleuren leverbaar die allebei uitgevoerd zijn in krasvaste structuurlak.

De Profiline is leverbaar in 7 verschillende kleuren en 20 verschillende afmetingen. Ook is hierbij maatwerk een optie. Er is te kiezen uit 6 soorten dakbedekking waardoor u de mogelijkheid heeft om u veranda volledig samen te stellen.

De Highline is is de absolute topper, hij is leverbaar in alle RAL kleuren en is voorzien van gelaagd glas. Er zijn vele standaardmaten en hij is uiteraard voor u op maat te maken.

Plaats in prijsaanvraag

Gerelateerde producten:

Meer Verandazonwering op www.veranda-sunlite.nl

Offerte

Plaats uw favoriete artikelen in de lijst en vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vragen? Bel ons...

023 - 526 52 00

...of kom langs...

Uw route naar de Huiscomponist...

De Huiscomponist
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ® - The Netherlands. ©, De Huiscomponist.